denní menu
středa 1. 2.
1/
Dršťková polévka z hlívy ústřičné (GF) [mléko]
68 Kč
2/
Pečený lilek s čočkou, zakysanou smetanou, salátkem a chlebem (VEG) [lepek, mléko, hořčice]
168 Kč
3/
Zapečené kuřecí prso se sýrem a rajčetem, mačkaný brambor, salátek (GF) [mléko, hořčice]
172 Kč
Čtvrtek 2. 2.
1/
Dýňový krém se zázvorem a semínky (GF) [mléko]
68 Kč
2/
Zapečená tarhoňa s hlívou ústřičnou a sýrem, červená řepa (VEG) [lepek, vejce, mléko]
168 Kč
3/
Kuřecí řízek v sýrovém těstíčku, mačkaný brambor, salátek [lepek, vejce, mléko, hořčice]
172 Kč
pátek 3. 2.
1/
Fazolová polévka s rajčaty (GF) [mléko]
68 Kč
2/
Pečené cuketové karbenátky s mačkaným bramborem, řepou a zakysanou smetanou (VEG) [lepek, vejce, mléko]
168 Kč
3/
V alobalu pečené kuřecí prso s bramborem a řepou, salátek [mléko, hořčice]
172 Kč